Inițiativa România, Grupul pentru Dialog Social și Green Hours Cafe organizează Târgul Partidelor Noi

Mișcarea civică Inițiativa RomâniaGrupul pentru Dialog Social și Green Hours jazz-café organizează Târgul partidelor noi, un eveniment pentru alegătorii bucureșteni interesați de posibilitatea unei alternative la sistemul politic actual – corupt, osificat și tot mai penal.

Timp de trei zile – marți, miercuri și joi (19, 20 și 21 aprilie), începând cu ora 16:00 – bucureștenii se pot întâlni pe Terasa Green Hours, de pe Calea Victoriei, cu reprezentanți ai partidelor noi care vor să candideze la alegerile locale din 5 iunie și pot semna pentru a da posibilitatea unor noi partide de a se înscrie în cursa electorală la București.

Vor fi prezenți reprezentanți ai partidelor: 200 pentru BucureștiUniunea Salvați Bucureștiul (USB), M10 București, PACT: Platforma Acțiunea Civică a TinerilorUniunea Creștin Democrată din România – București.

Au mai rămas 7 zile până la depunerea listelor de semnături pentru alegerile locale. Haideți să vedem ce oferă nou și bun piața politică actuală din capitala României – orașul și locul unde se va da bătălia cea mai aprigă pentru primării și consiliile locale – și care va da tonul alegerilor generale din toamnă. Pentru că ne pasă, și sperăm că vă pasă la fel de mult, și vrem să alegem în cunoștință de cauză și „la prima mână”.

Este o bună ocazie de a compara ofertele acestor partide noi și de a semna pentru susținerea lor. Este modul nostru de a vă invita la o implicare civică, decentă și deschisă.

Un lucru bun de știut – Legea alegerilor locale, 115/2015 spune la Articolul 51 (3): […] Un susținător poate sprijini mai multi candidați la funcția de consilier local, consilier județean și primar.”

 

Inițiativa România este o mișcare civică ce are ca misiune identificarea și promovarea unei noi clase politice care să reprezinte competent și integru interesele alegătorilor. Inițiativa România este o mișcare care se bazează exclusiv pe voluntariat.


Fi primul care reacționează

Te rugăm verifică adresa de e-mail unde ai primit un link de activare a contului.