Procurorul șef DNA Laura Codruța Kovesi, prima invitată a interviurilor Once Upon a Time in Romania

(București, 26.10.2017) Inițiativa România – Comunicat de presă

Procurorul șef DNA Laura Codruța Kovesi,
prima invitată a interviurilor Once Upon a Time in Romania

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a acordat astăzi un interviu (web-talk) în cadrul proiectului anticorupție Once Upon a Time in Romania, realizat de Inițiativa România, în parteneriat cu revista VICE România, Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Interviul va fi difuzat mâine, începând cu ora 11.00, pe site-ul www.onceinromania.ro (secțiunea Return of the Jedi), dar și pe pagina de Facebook a Inițiativei România (https://www.facebook.com/initiativaromania2016/). Interviul a fost realizat pe baza întrebărilor trimise de cetățeni și a fost moderat de jurnaliști ai revistei Vice.

Important: instituțiile media (presă scrisă sau audio-vizuală) pot prelua parțial sau integral interviul, însă doar cu mențiunea “Interviu realizat în cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania, realizat de Inițiativa România, în parteneriat cu revista Vice România, Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova.”.

Proiectul Once Upon a Time in Romania (www.onceinromania.ro) include un concurs de scurtmetraje anticorupție, un website interactiv anticorupție și o serie de interviuri cu oameni cu merite în combaterea corupției, care vor fi transmise pe internet în perioada octombrie-decembrie 2017. Proiectul se va finaliza cu o gală în care vor fi premiate cele mai bune scurtmetraje înscrise în concurs și se va sărbători implicarea civică a fiecăruia dintre noi.


Fi primul care reacționează

Te rugăm verifică adresa de e-mail unde ai primit un link de activare a contului.