Roxana Dascălu

Fondator

Fost jurnalist Reuters, cu experiență de 10 ani + în PR și comunicare, traducător, voluntar comunicare în campania prezidențială Monica Macovei.

Alin Luchian

Fondator

Student al Facultatii de Relatii Internationale in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. S-a implicat in mai multe proiecte pentru tineret in cadrul Asociatiei Clubul Liderii Mileniului Trei, unde a fost Vice-presedinte si Project Manager. Este pasionat de comunicare politica si relatii internationale.

Elena Ghioc

Fondator

Absolventă a Facultății de Filosofie a Universității din București, stagiar Erasmus la Université de Bourgogne, Dijon, Franța. A fost implicată în mai multe proiecte și concursuri civice începând cu anul 2004 (Eustory, Asociația Macondo – cinema.edu, Asociația Culturală și Formațională București- Centrul Timona, Emmaus - Forumul Internațional de Solidaritate) și a fost voluntar în cadrul Asociației M10 din care s-a retras în martie 2015. De la sfârșitul primului an de facultate, a lucrat în companii private, în marketing.

Mihai Polițeanu

Fondator

Absolvent al Facultății de Filosofie a Universității București și al programului de master "Studii ale naționalismului" al Universității Central Europene. În 2003 a lucrat în cadrul Societății Academice din România și a gestionat comunicarea internă în cadrul proiectului "Coaliția pentru un Parlament Curat". A lucrat în cadrul Ministerului Justiției în perioada 2005-2007 pe post de consilier al ministrului Justiției. În 2007-2009, a fost manager de proiecte pe justiție și anticorupție la Freedom House România și fondator al coaliției de ONG-uri și sindicate "Inițiativa pentru o Justiție Curată". A fost asistent al europarlamentarului Monica Macovei în perioada 2009-2015. Membru fondator al Asociației M10, din care s-a retras în martie 2015. În mai 2015 a fondat propria lui firmă de comunicare și consultanță.

Mădălina Botoran

Fondator

Este implicată în diferite proiecte cetăţenești din anul 2002, când a câștigat unul dintre primele concursuri de educație civică din România. În 2008, la invitația Ambasadei Statelor Unite de la București, a participat la Summit-ul NATO la o întâlnire cu Laura Bush, discuţie ce a avut ca subiect dinamica societăţii din România. Este licențiată în Relaţii Internaţionale şi Studii Europene și a urmat programul de masterat "Comunicare Politică - Marketing Politic și Electoral", din cadrul SNSPA. Urmează o formare în psihoterapie și lucrează cu persoane din medii defavorizate, iar în weekend-uri derulează un program educațional extracurricural într-un centru de plasament din București.

Mircea Șerdin

Fondator

Din 2013, este parte a „Străzii”, fiind implicat pentru o perioadă în mișcarea Uniți Salvăm, protestele Roșia Montana, și în mai multe proiecte de voluntariat precum FânFest, Marea Dezăpezire, Scoala Altfel sau campania prezidențială Monicăi Macovei, unde a coordonat echipele de voluntari la nivel național.

Eduard Dumitrache

Fondator

Economist. Are 9 ani experiență bancară în administrarea riscurilor de credit și a riscurilor operaționale. În prezent este antreprenor și activează în zona consultanței în management.

Răzvan Popescu

Fondator

Absolvent al Facultății de Instalații din cadrul Universității Tehnice București, unde a urmat și un master în domeniul Construcțiilor. A urmat o serie de cursuri și acreditări în domeniul Construcțiilor, ultimul fiind cel de Project Management. A fost voluntar al Asociației M10 - coordonator al departamentului de Organizare Teritorială - până la sfârșitul lui martie 2015

Diana Voicu

HR, Comunicare

Fost jurnalist si om de marketing, de 12 ani trainer si consultant in resurse umane, mama de adolescent. Crede cu incapatanare in potentialul nelimitat al finite umane si mai ales in puterea pe care fiecare dintre noi o avem de a schimba lumea in care traim, incepand cu noi. S-a alaturat echipei Initiativa Romania pentru ca traieste dupa principiul ca suntem datori sa ne aducem contributia la calitatea vietii in tara aceasta si ca se poate “sa avem o tara ca afara”.

Radu Vasile

Comunicare

Absolvent al Facultății de Jurnalism şi Ştiințele Comunicării, a susținut dintotdeauna că numele acestei facultăți ar trebui să fie Facultatea de Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării. Prin urmare, actualmente urmează programul de master Teoria şi Practica Editării şi este antreprenor în domeniul literelor.

Răzvan Patachi

Organizare

Răzvan Patachi, 40 de ani, absolvent al Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, în prezent manager în telecom. Doi copii pe care vreau să îi cresc şi să îi educ în România. Sunt exponentul tinerilor blazaţi, neimplicaţi în viaţa politică, dar care au rămas în ţară. Ceva s-a schimbat în mine, ceva care mă face să mă implic pentru a lăsa o ţară normală copiilor mei. Voluntar în proiecte culturale, socio-urbane şi ecologice.

Claudiu Ghioc

IT

Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică Bucuresti, master in Sisteme de Calcul Paralele și Distribuite, inginer software în cadrul unei multinaționale în București.

Marius Rus

IT

De profesie System & Network Administrator (Administrator de rețea și sisteme) sau specialist IT, a studiat Facultatea de Fizica a Universitatii Bucuresti. Dupa cativa ani de activitate in cercetare - in Laboratorul pentru Radioactivitatea Mediului ICIM - si-a modificat traseul profesional catre tehologia informatiei, urmand cursuri de specializare in siteme de operare Unix si Microsoft precum si infrastructura de retele informatice si telecomunicatii.

Andrei Gologan

IT

Andrei este cetățean european; antreprenor și muncitor al pieței globale; membru în Consiliul Director Inițiativa România.

Lavinia Marica

Research

Lavinia are background tehnic în domeniul Ingineriei Urbane în cadrul Universității Tehnice de Construcții București; experiență în strategie de business, advocacy și organizare comunitară; voluntar Inițiativa România.

Cristina Donea

Research

Cristina este studentă în anul II la Facultatea de Științe Politice, departamentul Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității din București; voluntar Inițiativa România.

Ervin Bolat

Marketing, UX

Ervin este specialist în Marketing și UX cu peste zece ani de experiență; voluntar Inițiativa România.

Răzvan Ghiță

Marketing

Răzvan este absolvent al Facultății de Marketing și Management din cadrul Kingston University din Londra; lucrează în cadrul departamentului de Marketing al unei multinaționale din București, specializat în organizarea de evenimente; voluntar Inițiativa România.

Ileana Popescu

Comunicare

Ileana este absolventă al unui Master în Comunicare, îmbină viața dinamică a ONG-ului cu pasiunea pe care o aduce în rutina unei multinaționale; voluntar Inițiativa România.

Victoria Evi

Research

Am lucrat peste 18 ani in diferite institutii bancare din Romania, fiind, pe rand: reprezentant academic, fondator al programului bancar de studiu la distanta, director al departamentului de organizare&calitate cat si responsabil cu fuziunea operationala a unor mari institutii bancare atat din Romania cat si la nivel european, asigurand schimbarea, eficientizarea si implementarea proceselor operationale.

In anul 2012, am dorit o schimbare si m-am implicat intr-un proiect personal, devenind antreprenor in domeniul turismului.

M-am alaturat acestei platforme civice pentru ca m-am regasit in sistemul ei de valori si cred ca pot contribui la indeplinirea obiectivelor pe care si le propune.

Share This: