Lansare HBP (Harta Banilor Publici)

Inițiativa România este bucuroasă să vă invite marți, 12 iunie, la evenimentul de lansare a aplicației Harta Banilor Publici.

După doi ani de lucru voluntar, două premii naționale și două premii internaționale primite de echipă pentru dezvoltarea produsului minim viabil în 2016, a venit vremea să lansăm prima aplicație din România care le prezintă utilizatorilor într-un mod prietenos toate datele de achiziții publice din România (achiziții directe și licitații), din 2007 până în 2017.

Aplicația va fi disponibilă în trei versiuni (Android, iOS și web) și pune la dispoziția utilizatorilor diferite funcționalități:

  • permite vizualizarea contractelor în funcție de geolocație
  • conține statistici privind situația achizițiilor publice a fiecărei instituții din România
  • conține statistici privind situația achizițiilor publice a fiecărei companii din România care a primit contracte publice.

Evenimentul va avea loc marți, 12 iunie, începând cu ora 10:45, astfel:

În prima parte a evenimentului, vom face un mic tur al banilor publici în București. Pe scurt, ne vom plimba cu autobuzul dublu-etajat prin București pentru a cunoaște istoria achizițiilor publice a două instituții publice din București. Vom experimenta live, împreună, în mers, în special aplicația pentru telefon. Pentru a putea participa la turul cu autobuzul vedeti aici: Participare tur Harta Banilor Publici.

A doua parte a evenimentului va avea loc, odată ce încheiem turul cu autobuzul, la TechHub București, începând cu ora 12:15. Agenda conține teatru de improvizație, prezentarea echipei care a lucrat la Harta Banilor Publici și prezentarea fiecărei versiuni de mobil și de web – un mic exercițiu de luat drumul banilor publici pe care îl vom face împreună.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la eveniment până luni, 11 iunie, ora 19:00

Mulțumim London Bus și Techhub pentru că sunt alături de noi la acest eveniment.

CÂND
12.06.18 de la ora 12:30 - până la ora 17:30
UNDE
TechHub Bucuresti
Strada Nicolae Filipescu 39-41
Bucuresti 020961
Romania
Hartă Google și direcții

Vei veni?


Afișăm 4 înregistrări

Te rugăm verifică adresa de e-mail unde ai primit un link de activare a contului.
  • Florina Moraru
  • Ciprian Neghirla
  • Alexandru Gheorghe
    Felicitari pentru realizare! La cat mai multe astfel de proiecte! Sunt atat de necesare pentru transparentizare (atat cat se poate, deocamdata, cu informatiile publicate de catre institutii) si informare.
  • Andrei Gologan