• Suma 1
  • Date 2
  • Plată 3
Cardul tău de credit va fi debitat automat în fiecare lună.
Continuă
Continuă Înapoi

Donații Once Upon a Time in Romania

SPRIJINĂ Proiectul Once Upon a Time in Romania!

Ți-a plăcut prima ediție a proiectului? Ți-au plăcut filmele anticorupție înscrise în ediția din 2017? Ajută-ne să mergem mai departe.

Citește aici un scurt rezumat al proiectului sau intră direct pe site-ul de proiect, www.onceinromania.ro.

DONEAZĂ AICI pentru a susține ediția a doua a proiectului

Cu formularul din stânga poți dona prin Paypal. Poți dona și prin transfer bancar folosind următoarele coordonate:

Titular: Asociația Platforma Inițiativa România, UniCredit Bank
Cod IBAN:
RON: RO57BACX0000001313130001
EUR: RO30BACX0000001313130002
USD: RO03BACX0000001313130003

Te rugăm să menționezi “Donație Once” și adresa ta de email în descrierea tranzacției. Vom folosi adresa de email pentru a-ți mulțumi pentru donație și pentru a te ține la curent cu proiectele organizației Inițiativa România.

Despre Once Upon a Time in Romania


Once Upon a Time in Romania
(www.onceinromania.ro) este un proiect de educație civică anticorupție, construit pe baza unui concept cinematografic, care include un concurs de scurtmetraje anticorupție, un concurs de versuri pe muzică și un website interactiv anticorupție. Cele mai bune producții de scurtmetraje și de versuri originale pe muzică vor fi premiate în cadrul unei gale anticorupție, unde vom sărbători și implicarea civică a fiecăruia dintre noi.

Concursul de scurtmetraje și de versuri originale pe muzică anticorupție, aflat la a doua ediție anul acesta, vine în continuarea antrenamentului civic online, Civic Avengers, concurs cu premii care se va încheia săptămâna viitoare.

Lansat anul trecut, site-ul proiectului Once Upon a Time in Romania, www.onceinromania.ro, are scop educativ și conține cele mai recente date despre harta completă a marii corupții politice din România – The Romanian Connection, dar și informații privind corelația dintre corupție și sărăcie, dintre corupție și libertate și democrație – The Good, the Bad, the Corrupt. Întregul site este construit pe baza unui concept cinematografic, paginile site-ului numindu-se, de exemplu, De ce tu? (metode de a răspunde legal agresiunii corupției, furtului din bani publici și abuzului de putere), Film that! (regulamentul concursului de Shorts&Vibes anticorupție), The Fellowship of Good Men (pagina pentru scurtmetrajele înscrise în concurs), Friends (pagina partenerilor proiectului) sau Show Me the Money (pagină de donații pentru proiect).

Who's donating


Afișăm o părere